Najbolji srpski tenisač

​Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete

Foto: Chicago/Press Association/PIXSELL
​Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete
12.02.2017.
u 13:00
Pogledaj originalni članak

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena čekaju drugo dijete, piše srpski Kurir.

Jelena je navodno ušla u drugi mjesec trudnoće, a trebala bi roditi u kolovozu. Plan je da sve vrijeme trudnoće bude u Monte Carlu, gdje će roditi. Upravo zbog trudnoće nije bila s Novakom u Srbiji, gdje je on boravio tijekom Davis kup meča s Rusijom u Nišu te na Kopaoniku na skijanju. Tada je prema pisanju srpskih medija tenisač rekao obitelji da će dobiti drugo dijete.

Bračni par ima sina Stefana koji je rođen u Monte Carlu u listopadu 2014. godine.

"Rođenje djeteta je najljepša stvar koja se dogodila meni i supruzi. Naš sin je pravi dar za nas i on je taj koji mi daje dodatni motiv da ostanem u sportu i borim se za teniski vrh", rekao je nedavno, prenosi index hr.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u beogradskoj Sportskoj gimnaziji, a nakon završetka studija poslovne administracije na sveučilištu Bocconi u Milanu preselila se kod Novaka u Monte Carlo i postala direktorica Fondacije Novak Đoković koja se bavi prikupljanjem sredstava za siromašnu djecu u Srbiji.

Zaručili su se nakon osam godina veze, kad ju je Novak helikopterom odvezao u Provansu i kleknuo. Vjenčali su se 2014. godine na Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu, a Jeleninu vjenčanicu kreirala je Sarah Burton, kreativna direktorica modne kuće Alexandar McQueen, koja je dizajnirala i vjenčanicu Kate Middleton. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.