VESELO DRUŠTVO

Novak Đoković na Korčuli odmara u društvu poznatih Hrvata: 'Okupile su se legende, dajte mu ulogu'

Foto: Instagram
Novak Đoković na Korčuli odmara u društvu poznatih Hrvata: 'Okupile su se legende, dajte mu ulogu'
25.07.2022.
u 08:45
Nakon Dubrovnika Novak Đoković stigao je i na Korčulu. Tamo se družio s hrvatskim tenisačima, Ivom Karlovićem i Matom Pavićem, a veselo društvo spremno je poziralo i za društvene mreže.
Pogledaj originalni članak

Tenisač Novak Đoković (35) trenutno uživa na zasluženom odmoru poslije velikog trijumfa u Londonu i osvajanju Wimbledona. Nakon što je već tradicionalno posjetio Visoko u susjednoj Bosni i Hercegovini, teniski as odlučio je navratiti i do Hrvatske kako bi uživao u čarima Dubrovnika.

 - Na odmoru sam pa sam iskoristio priliku da dođem do popularnog Dubrovnika koji je uvijek jedna od najljepših destinacija u primorju. Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti - rekao je Đoković za Novu TV te kazao da se na odmor uputio s braćom Markom i Đorđem.

- Tu sam s dva mlađa brata, iskoristili smo priliku i malo slobodnog vremena da budemo zajedno, dugo nismo proveli kvalitetno vrijeme nas trojica. Eto, tu smo, obilazimo malo hrvatsku obalu i uživamo - izjavio je Nole koji je nakon Dubrovnika stigao i na Korčulu. Tamo se družio s hrvatskim tenisačima, Ivom Karlovićem i Matom Pavićem, a veselo društvo spremno je poziralo i za društvene mreže. 

- Nekoliko legendi okupljenih oko Top G. - napisao je Ivo Karlović na svom Instagram profilu. U opisu fotografije dodao je i hešteg '#expendables5' aludirajući na novi nastavak filma Plaćenici. 'Dajte mu ulogu', 'Mi smo uz Novaka', dodao je Karlović. 

 

Podsjetimo, da je Đoković u Hrvatskoj prvi su otkrili iz restorana Bowa na otoku Šipanu pored Dubrovnika. Poznati restoran na svom je Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima Novak pozira s osobljem mediteranskog restorana.  – Predivno je imati te kao gosta, čestitamo na svim tvojim uspjesima, dragi Nole – poručili su iz šipanskog restorana. 

Nešto kasnije Novaka je fotoreporter Pixsella snimio i tijekom ležerne šetnje Dubrovnikom u koji je stigao s društvom u kojem su bila i njegova braća, Marko i Đorđe. Obožavateljice su ih odmah prepoznale pa su poželjele ovjekovječiti trenutak susreta s Novakom, a njemu to nije predstavljalo problem. Odlično raspoložen tenisač fotografirao se s obožavateljima i slučajnim prolaznicima, a društvo su mu pravila i mlađa braća.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.