Đorđe Balašević

'Nisam dobro i neću ni biti, a o koncertima će odlučiti doktori'

'Nisam dobro i neću ni biti, a o koncertima će odlučiti doktori'
09.12.2019.
u 19:10
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Đorđe Balašević (66) javio se svojim obožavateljima porukom nakon zdravstvenih problema zbog kojih je nedavno bio hospitaliziran. Na Facebook profilu njegove kćeri Bebe pojavio se video snimljen u njihovom dvorištu, a Đorđe je u njemu potvrdio kako u bolnici bio četiri dana te da su mu ugrađena četiri stenta. 

- Nisam dobro, nikad više neću biti dobro jer imam 100 godina. Nije osobita vijest kad jedan dedo završi u bolnici. Međutim, nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu. Ovo je prvi put da su mi liječnici nešto stavili, obično mi vade - našalio se u svom tradicionalnom duhu kaže Balašević, prenosi 24sata.hr. 

Oporavlja se na kućnoj njezi, a kako je rekao, veseli se obiteljskim rođendanima te knjizi supruge Olivere koja uskoro izlazi. Brojne glazbenikove fanove zanima i što će biti s najavljenim koncertima. 

Podsjetimo, Balašević je zbog zdravstvenih problema prije nešto manje od mjesec dana hospitaliziran na Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici, a tada je morao otkazati rasprodani koncert u Kragujevcu, a za to se sada fanovima ispričao te najavio kako se nada da će moći nastupiti u novom terminu, 28 prosinca.

Ipak, kako je priznao, to ne ovisi o njemu. Konačan sud da će njegova dvojica liječnika, a neizvjesni su i preostali koncerti. Balašević je obećao publici se ponovno javiti čim bude novih informacija, a svojim vjernim obožavateljima posebno je zahvalio što ne vraćaju ulaznice i vjeruju u njega. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.