'KORAK PO KORAK'

Nikolina Pišek posvetila kćeri emotivnu objavu: 'Pitala me je - kako da zna da ja neću otići?'

25.06.2022.
u 14:59
Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - objavila je Nikolina
Pogledaj originalni članak

Nikolina Pišek nalazi se usred medijskog prepucavanja sa svekrom Viktorom Ristovićem oko imovine njenog pokojnog supruga Vidoja, a voditeljica je skupila snagu i nastavila odgajati kćer Unu Sofiju. Danas joj je na Instagramu posvetila emotivnu objavu uz video i fotografije na kojoj s Unom šeće Zagrebom. 

- Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. 

Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak - objavila je Nikolina.

 

Podsjetimo, otac pokojnog Vidoja Ristovića dao je i intervju u kojem nije našao puno lijepih riječi za Nikolinu, te je između ostalog rekao da je bolesna i da joj je bitno samo završi kuću u Zagrebu i govorio je o novcima koje je davao sinu i snahi te se dotaknuo i podjele imovine nakon sinove smrti. Ristović je nakon toga, navode, kazala kako razumije Viktora, te da mu je bol pomutila razum i da se srami zbog njega. U medijima je objavljena i njezina izjava koju je poslala medijima u Srbiji nakon što je Miša Grof dao intervju za Republiku. 

- Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio - stoji u izjavi koju je Nikolina poslala i koju su objavili mediji u Srbiji.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.