Uživao u okusu

Ni O. Wilson nije odolio Carskoj žilavci

Ni O. Wilson nije odolio Carskoj žilavci
23.09.2019.
u 15:21
Pogledaj originalni članak

Hollywoodska zvijezda Owen Wilson (50) boravio je ovog ljeta u Splitu na snimanju znanstveno-fantastičnog filma “Bliss” s glumicom Salmom Hayek (52).

Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu. Brojni obožavatelji toga glumca s prvim su minutama njegova dolaska u Dalmaciju već dojavili kako su ga sreli u šetnji Splitom. Neki su ga zaustavili i pitali za fotografiju, a slavnoj zvijezdi to nije bio problem.

– Došli smo u trgovinu danas u Splitu i vidite na koga smo naletjeli. Na ovog čovjeka! Nevjerojatno – napisali su pratitelji na društvenim mrežama. Owen je posjetio i splitski restoran “Zrno soli” i fotografirao se s osobljem.

– Owen je došao na večeru i bio je iznimno ljubazan. Bio je sa svojom obitelji, jeo ribu i htio se fotografirati sa svima, nikoga nije odbio. Djeca su uživala i na kraju je pohvalio hranu i osoblje restorana – rekla je za medije Katarina Ševo iz splitskog restorana. Wilson je tijekom večeri u Splitu uživao u vinu iz Brotnja - Carskoj žilavci Limited Edition podruma AG Međugorje.•     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.