UŽIVA S KĆERKICAMA

Nekad je u Japanu zarađivao milijune, a sad se posvetio obiteljskom životu u Zagrebu

27.10.2020.
u 16:49
Obitelj je protekli vikend provela na Plešivici, a Ljupka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ponosni tata Mihael pozira s kćerkicama
Pogledaj originalni članak

Mihael Mikić (40) bio je poznati nogometaš Dinama, koji je s plavima iz Maksimira osvojio 13 titula prvaka, a nakon toga s uspjehom je igrao u Japanu . Čak devet godina nastupao je za tamošnji klub Sanfrecce Hiroshima, a bogatu karijeru okončao je 2018. godine u klubu Shonan Bellmare. Mihael se nakon prestanka karijere vratio u Zagreb, a sa suprugom Ljupkom otvorio je slastičarnicu Jolie Petite Patisserie koja je u kratkom roku postala pravi hit među Zagrepčanima. Bivši nogometaš se posvetio i odgoju svojih kćerkica. Ljupka i on ponosni su roditelji desetgodišnje Jane Sienne, osmogodišnje Mile Amelie i trogodišnje Mari Dane. Obitelj je protekli vikend provela na Plešivici, a Ljupka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ponosni tata Mihael pozira s kćerkicama. 

Inače, na ideju o novom poslovnom pothvatu i otvaranju slastičarnice došao je upravo Mihael.

– Mika posljednjih nekoliko godina stalno priča o tome. U posljednje vrijeme počeo je proučavati čak i kave. Ljudi bi se iznenadili koliko zna o tome, a ja sam pravi tipični gurman koji uživa u kolačima i hrani općenito, što se baš i ne bi reklo za jednu manekenku. Nismo ni jedno ni drugo iz te branše, ali uvjerena sam da ćemo dobro u tome plivati – istaknula je uoči otvorenja Ljupka za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.