Neda Ukraden slikala se pokraj Titovog portreta: 'Kad može kraljica, mogu i ja'

Neda Ukraden slikala se pokraj Titovog portreta: 'Kad može kraljica, mogu i ja'

10. 09. 2018. u 19:15 0
- Nisi bio na Brijunima ako se ne slikaš s Titom. Kad je mogla kraljica Elizabeta II., Fidel Castro, carevi, kraljevi, predsjednici, Sophia Loren, Pavarotti... mogu i ja - napisala je pjevačica na Instagramu

Pjevačica Neda Ukraden (68) posjetila je Brijune, a tamo se fotografirala pokraj slike Josipa Broza Tita, koji je na Brijunima imao rezidenciju. Fotografiju je podijelila na Instagramu, uz objašnjenje: 

- Nisi bio na Brijunima ako se ne slikaš s Titom. Kad je mogla kraljica Elizabeta II., Fidel Castro, carevi, kraljevi, predsjednici, Sophia Loren, Pavarotti... mogu i ja.  

 

 

Inače, Neda Ukraden je čak 10 puta pjevala Titu, a prije dvije godine se u interv juu za Večernji list prisjetila i kako je tremu prije nastupa kod jugoslavenskog predsjednika ubijala vicevima.

- Tito je, za razliku od mnogih političara danas, imao nevjerojatnu karizmu. Bio je vrlo ljubazan, pristojan i jednostavan čovjek. Mnogi ljudi kojima je bio okružen bili su “veći Tite od Tita”, vječno namrgođeni. Svi koji smo nastupali imali smo veliku tremu. Jednom prilikom primio nas je poslije koncerta i nakon kurtoaznih čestitki više nismo znali što ćemo reći. Mrtvu tišinu prekinula sam tako što sam odlučila ispričati vic. Svi su još više zanijemjeli jer nisu znali što ću reći. Bilo je to 1978. godine, baš kada su oteli bivšeg talijanskog premijera Alda Mora. Titu sam rekla: “Znate li da su pronašli Mora?” A on meni: “Je li, bogati, nisam znao!” Na to sam mu rekla: “Da, pronašli su ga Prle i Tihi iz Otpisanih!” Tito se počeo glasno smijati, a svi su osjetili olakšanje. Tko zna bismo li mi sada razgovarali da nije bilo nikakve reakcije, ha-ha - rekla nam je tada Neda. 

Pjevačica je prije Brijuna bila u Puli, a prije nastupa u jednom klubu slikala se pokraj Arene. 

-  Kakva antikna građevina, kakav spomenik - komentirala je rođena Imoćanka.  

 

pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".