POČELA SE BRANITI

Naomi Campbell progovorila o odnosu s pedofilom koji se ubio: 'To je neobranjivo'

Foto: Reuters/Pixsell
Naomi Campbell progovorila o odnosu s pedofilom koji se ubio: 'To je neobranjivo'
22.08.2019.
u 21:34
U najnovijem intervjuu "Crna pantera" se počela braniti nakon upita o poznanstvu Jefferyja Epsteina.
Pogledaj originalni članak

Naomi Campbell svoje ime ponovno veže uz skandale, ali ne svoje, već tuđe! Naime, nakon što joj je British Fashion Council odlučio dodijeliti priznanje za filantropski rad, u intervjuu za Daily Mail nakon pitanja kako je uopće do toga došlo, jer je ipak povezana s osobama poput Harveya Weinsteina, Kevina Spaceya i nedavno preminulog Jeffreya Epsteina, Naomi se počela braniti. 

– Poznavala sam Jeffreya. S njim me upoznao bivši dečko Flavio. Uvijek je bio u prvom redu gledališta za vrijeme Victoria’s Secret showa – prokomentirala je odnos s američkim milijarderom koji je nedavno završio u zatvoru zbog pedofilije, nakon čega je izvršio samoubojstvo u zatvoru. Dodala je kako nikad nije posumnjala da je imao seksualne odnose s maloljetnicama i da je to neobranjivo.

– Kad sam čula što je napravio, pozlilo mi je – izjavila je i nastavila kako je iskusila vrebanje seksualnih predatora, ali da je uz pomoć dobrih ljudi bila zaštićena. 

– Stojim uz žrtve. One su obilježene do kraja života – rekla je Naomi. Nakon upita o odnosu s bivšim predsjednikom Liberije Charlesom Taylorom, koji služi 50-godišnju kaznu zbog sudjelovanja u građanskom ratu, rekla je kako nije fer što je se veže uz njega.

Podsjetimo, Naomi je na suđenju Tayloru svjedočila o njihovoj interakciji prilikom predaje krvavih dijamanata, za što je izjavila da je bila tek svjedok u grupi s ostalima. 
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.