NEMA POJMA GDJE JE

Naomi Campbell posjet Beogradu ismijala na društvenoj mreži

Naomi Campbell posjet Beogradu ismijala na društvenoj mreži
24.09.2017.
u 17:51
Manekenka je u Beogradu boravila jučer, a povod njenog dolaska je bila zabava jedne japanske kozmetičke tvrtke. Na Instagramu je podijelila fotografiju iz zrakoplova i napisala da ide negdje...
Pogledaj originalni članak

Manekenka Naomi Campbell jučer je došla u Beograd i pojavila se na jednom događaju, a za svoje pojavljivanje, piše Blic, dobila je 250 tisuća eura.

Riječ je o zabavi koju je organizirala jedna japanska kozmetička tvrtka i manekenka je imala zadatak uručiti nagrade. U Beogradu se kratko zadržala jer je odmah nakon zabave napustila grad.

Manekenka čiji je nadimak crna pantera prije dolaska u glavni grad Srbije očito nije znala gdje ide jer je na Instagramu objavila fotografiju iz zrakoplova i napisala: Idem negdje, vraćam se brzo.

Medije je uzrujalo što se nije informirala gdje ide, a obožavatelji su ostali razočarani što je Naomi odmah nakon zabave napustila grad i nije istražila bogat noćni život Beograda u koji je došla iz Milana.

Tamo je zajedno s Claudiom Schiffer, Carlom Bruni, Cindy Crawford i Helenom Christensen nakon dugo vremena prošetala modnom pistom kako bi odala počast Gianniju Versaceu kojem je bila jedna od muza.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.