VELIKA SVAĐA

Nakon tri godine šutnje sin Brada Pitta konačno progovorio o odnosu s ocem

Foto: PA/Pixsell
Nakon tri godine šutnje sin Brada Pitta konačno progovorio o odnosu s ocem
12.09.2019.
u 21:35
Ovaj 18-godišnjak za In Touch dao je svoj prvi intervju u kojem je odgovorio i na pitanje o tome u kakvom je trenutno odnosu s tatom Bradom Pittom.
Pogledaj originalni članak

Sin Angeline Jolie Maddox nedavno se odselio u Južnu Koreju gdje je postao student sveučilišta Yonsei.

Ovaj 18-godišnjak za In Touch dao je svoj prvi intervju u kojem je odgovorio i na pitanje o tome u kakvom je trenutno odnosu s tatom Bradom Pittom. Naime, upravo je svađa između oca i sina potakla Angelinu da preda papire za razvod jer više nije mogla tolerirati Pittovo ponašanje. Sporna svađa dogodila se u zrakoplovu u kojem je bila cijela obitelj, a sumnjalo se kako je Brad i fizički nasrnuo na Maddoxa. 

- Ne znam ništa vezano za to, ne znam što se događa. Što bude, bit će - kratko je Maddox odgovorio na novinarsko pitanje hoće li ga tata  Brad posjetiti u Koreji te kakav je njegov odnos s ocem.  Nakon što je prije tri godine došlo do incidenta i nakon što je Angelina zatražila razvod od Brada njihov usvojeni sin Maddox prekinuo je odnos s tatom.

Pitt se nastavio viđati s kćerima Zaharom, Shiloh i Vivienne te sinovima Paxom i Knoxom, ali Maddox nije želio biti u  blizini oca. Tijekom brakorazvodnog procesa najveće pitanje i bitka vodili su se oko skrbništva nad djecom. Par je na kraju uspio postići dogovor ali nisu javnosti htjeli otkriti detalje. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.