BORILA SE S ANOREKSIJOM

Nakon smrti zvijezde Big Brothera, pokreće se istraga: Obitelj misli da je možda upravo ovo razlog smrti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.04.2021.
u 07:47
Pogledaj originalni članak

Bivša sudionica Big Brothera Nikki Graham preminula je u 30. godini prije desetak dana. Naime, Nikki se godinama borila s anoreksijom, a samo mjesec dana prije njezine smrti, roditelji su pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi joj pomogli u borbi. Međutim, stanje joj se pogoršalo i zbog pandemije koronavirusa, a mediji su tvrdili kako je Nikki preminula samo dan nakon što je puštena iz bolnice u Dorchesteru. 

Njezina obitelj zbog smrtnog ishoda misli da je možda upravo to dodatno pogoršalo stanje te da Nikki nije smjela biti puštena tako rano iz bolnice. Zbog svega, trenutno je u tijeku istraga bolnice "Dorchester County". Nikki je u njoj provela tri tjedna prije no što su je otpustili 9. travnja, a njezino je tijelo nađeno tek dan kasnije u njezinom domu u Londonu. Nakon dolaska kući, trebala je početi privatne tretmane zahvaljujući novcu koji joj je prikupljen.

"Osoblje bolnice duboko je ražalošćeno smrti gospođice Grahame, a naše misli su s njezinoj obitelji i prijateljima u ovom vrlo teškom trenutku. Trenutno je u tijeku potpuna interna istraga okolnosti smrti gospođice Grahame. To je u skladu sa standardnim postupcima nakon svake iznenadne smrti. Sve informacije i nalazi proizašli iz ove istrage povjerljivo će se podijeliti samo s obitelji gospođice Grahame, a nakon toga i s mrtvozornikom", kazao je predstavnik Dorchester County bolnice.

Kako su rekli izvori bliski obitelji, obitelj misli kako se ovo ne bi dogodilo da je nisu preprano pustili.

"Njezina obitelj misli da fizički nije bila dovoljno jaka da bi se brinula za sebe. Ostali su šokirani i slomljeni", kazao je izvor. Nikki je težila manje od 31kg kada je bila otpuštena iz bolnice.  Podsjetimo, od svoje osme godine borila se s poremećajem u prehrani i malo prije smrti prijavila se u privatnu kliniku kako bi liječila svoj poremećaj. Prijatelji su uspjeli prikupiti više od 69.000 funti od pokretanja stranice GoFundMe 10. ožujka i taj novac je bio nužan za njezino liječenje jer obitelj više nije imala financijske mogućnosti pomoći joj. Nikkin prijatelj Leon Dee potvrdio je kako će sredstva koja su prikupljena za pomoć Nikki biti proslijeđena nekoj od organizacija koje pomažu oboljelima od anoreksije.

Nikki se pojavila u sedmoj sezoni Big Brothera 2006. godine, a u show se vratila opet 2010. godine u sezoni Ultimate Big Brother. U ovom realityju ostala je upamćena po svojim brojnim ispadima i deranju, zbog čega je 58. dan sudjelovanja izbačena, ali kasnije su je ostali natjecatelji vratili u show. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.