DRASTIČNA PROMJENA

Možete li vjerovati da je ovo Penelope Cruz?

Foto: Profimedia
Možete li vjerovati da je ovo Penelope Cruz?
16.05.2017.
u 21:43
Pogledaj originalni članak

Nakon što je svijet obišla vijest da će Penelope Cruz u nadolazećoj mini seriji tumačiti lik dizajnerice Donatelle Versace, slavna glumica osvanula je na setu u neprepoznatljivom izdanju

U rakošnoj vili preminula dizajnera Giannija Versacea smještenoj u Miamiju, trenutno se užurbano snima mini serija 'Versace: American Crime Story' koja se bavi životom i ubojstvom jednog od najpoznatijih i najutjecajnijih talijanskih modnih dizajnera, piše Tportal.hr. 

Španjolska diva Penelope Cruz odabrana je za ulogu Giannijeve sestre Donatelle Versace koja godinama nakon bratove smrti nastupa u ulozi kreativne direktorice talijanske modne kuće.

Sa sunčanim naočalama i dugom plavom perikom, na setu serije u Miamiju prirodna brineta Penelope Cruz djelovala je gotovo neprepoznatljivo, a na snimanju je nosila potpuno crnu kombinaciju prepoznatljiva potpisa Versace.

Mini serija naslova 'The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story' bazira se na književnom predlošku 'Vulgar Favors' spisateljice Maureen Orth, a prikazivanje se očekuje iduće godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.