Humanost

Miroslav Škoro uručio ček za obnovu dvorane u Šujici

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
23.09.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Nakon održanog glazbeno-nogometnog spektakla u Šujici 19. kolovoza, humanitarni projekt za obnovu škole u Šujici završen je svečanim uručenjem donacijskog čeka, i to u Osnovnoj školi dr. Franje Nevistića u Šujici.

Brojni gosti

Svečanost su uveličali brojni gosti iz političkog života, koji su podržali projekt od samoga početka. Nazočnima su se obratili kratkim govorom te obećali podršku za još ovakvih hvalevrijednih događaja u budućnosti načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin, ministri u Vladi Hercegbosanske županije Stipan Šarac i Petar Galić, te predstavnici Zaklade “Dr. Franjo Nevistić”, dr. Ivić Pašalić i Jure Krstanović.

Posebni gost bio je Miroslav Škoro koji je posebno za ovu prigodu ponovno došao u Šujicu te se u svom stilu obratio nekolicinom duhovitih i motivacijskih riječi učenicima škole.

Djeca su pripremila kratki program: folkloraški ples linđo, sportsku prezentaciju taekwondoa te literarni rad s prigodnim stihovima dr. Franje Nevistića.

Program je završio veselo, uručenjem donacijskog čeka u iznosu od 30.000 KM i pjesmom Miroslava Škore s kojim su zapjevali svi nazočni.

Vrhunac ljeta

Veličanstveni koncert koji je Miroslav Škoro u kolovozu podario Šujici predstavljao je vrhunac sportskih, kulturnih i humanitarnih aktivnosti koje su se tijekom ovoga ljeta događale u tom mjestu. Mještani su bili oduševljeni i sve su popratili riječima: “Šujica ovo još nije doživjela! Svaka čast svim ljudima dobre volje koji su sve ovo zamislili, organizirali i proveli”. Na koncertu je bilo oko pet tisuća ljudi, među kojima su bili i brojni gosti sa svih razina vlasti u županiji i BiH, gospodarstvenici i osobe iz javnog života. Prije Škorina koncerta održana je i nogometna utakmica ekipa Humanih zvijezda koje je vodio Ćiro Blažević, a uz ostale su nastupili: Goran Vlaović, Boris Živković, Mario Stanić, Miroslav Bičanić, Mario Kovačević, Darko Čordaš, Slaven Knezović Grof, Amir Kazić Leo, Milijan Brkić, Petar Galić, Stipan Šarac, Ivan Vukadin, Darko Čondrić, Ilija Bagarić, Pero Papić, Mario Nevistić, Branko Bago i Dragan Čović.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.