OTVORILA DUŠU

Meghan Markle po prvi put progovorila o velikoj ljubavi s princom Harryjem

Meghan Markle po prvi put progovorila o velikoj ljubavi s princom Harryjem
05.09.2017.
u 20:49
Pogledaj originalni članak

Iako je princ William i informacija da čeka svog trećeg nasljednika, trenutno udarna vijest, to ne znači da se njegov mlađi brat Harry nema s čime pohvaliti. Glumica Meghan Markle s kojom je princ Harry u vezi već preko godinu dana, po prvi je put medijima otvorila dušu i otkrila kakav je poznati zavodnik kada se zaljubi, prenosi Tportal.hr. 

O ljubavi mladog princa Harryja i Meghan Markle mediji već jako dugo pišu, međutim ovo dvoje samozatajnih golupčića uspješno su sve do sada skrivali detalje svoje romanse i nikada službeno nisu ni potvrdili svoj ljubavni status.

No lijepa glumica odlučila je sada sa svima podijeliti kako se osjeća, ali i jasno svima dala do znanja kako je ona svog princa pronašla.

U svom velikom razgovoru za najnovije izdanje časopisa Vanity Fair otkrila je sočne detalje.

'Mi smo par. Zaljubljeni samo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo se približiti medijima i predstaviti se na prikladan način javnosti te ispričati svoju priču, ali nadam se da razumijete da je ovo sada samo naše vrijeme', govorila je atraktivna brineta koja je ulogu svoje karijere ostvarila u hit seriji 'Suits'

'Ovo sada je samo za nas i zato je toliko posebno, zato što je samo naše. Ali mogu reći da smo jako sretni i osobno obožavam velike ljubavi',  rekla je 36-godišnja glumica.

Također je priznala kako se na početku veze teško nosila s velikim medijskim pritiskom, nakon što su ih paparazzi ulovili na romantičnoj večeri u Londonu, u veljači ove godine.

'Bilo je puno izazova i uspona i padova. No iznenađujuće, stvari su se jako brzim tempom mijenjale, a najvažnije je da sam uvijek imala podršku svoje obitelji i dečka', iskreno je kazala Meghan te dodala kako smatra da su na kraju dana i iza sve te medijske pompe, ona i Harry dvije vrlo jednostavne osobe koja se jako vole.

'Ništa se nije promijenilo. Ja sam još uvijek osoba kakva sam i bila i nikada se ne mijenjam, pa čak ni radi ljubavi', nadalje govori i time samo potvrđuje šuškanja kako princ Harry želi zasnovati obitelj daleko od kraljevskih dvora i titule.

Inače, par je nedavno zajedno uživao i u južnoj Africi u Botswani, gdje je Meghan proslavila svoj 36-rođendan, a mnogi su nagađali kako će ju upravo tamo Harry i zaprositi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.