sve je spremno

Meghan Markle donijela važnu odluku o rođenju kćeri, već se 2 godine priprema za ovaj korak

Meghan Markle donijela važnu odluku o rođenju kćeri, već se 2 godine priprema za ovaj korak
01.04.2021.
u 13:29
Pogledaj originalni članak

Meghan Markle uskoro će na svijet donijeti svoje drugo dijete. Nakon malenog Archieja princu Harryju i Meghan početkom ljeta stiže još jedna prinova i to djevojčica, kako su ekskluzivno otkrili u intervjuu Oprah Winfrey.

Uoči njezina rođenja bivša glumica donijela je važnu odluku. Naime, Meghan će djevojčicu na svijet donijeti u svom kalifornijskom domu, a ne u bolnici. Drugo dijete princa Harryja i Meghan Markle trebalo bi se roditi u njihovoj vili u Montecitu. Vojvotkinja od Sussexa već se neko vrijeme priprema za porod kod kuće i nada se da će sve proteći u najboljem redu.

O porodu kod kuće maštala je još tijekom trudnoće s Archiejem, već je pronašla i osoblje koje će ju poroditi, no s obzirom na to da je Archieja prenijela planovi su joj se u zadnji trenutak izjalovili te je Meghan naposljetku zbog straha od mogućih komplikacija prevezena u londonsku bolnicu Portland gdje je Archie prije gotovo dvije godine stigao na svijet.

- Njezin plan bio je da Archieja rodi kod kuće, no znate što kažu o planovima. Na kraju, liječnici su joj savjetovali da otiđe u bolnicu, a njoj je bilo jedino važno da s porodom prođe sve u najboljem redu. No, sada ima prekrasan dom u Kaliforniji, koji je idealan za dolazak i rođenje njezine djevojčice - kazao je izvor blizak paru. Tijekom prvog poroda uz nju je cijelo vrijeme bio princ Harry koji bi i ovog puta trebao biti uz svoju suprugu dok će rađati u njihovom domu. Srećom njihova se kuća, ukoliko i ovog puta dođe do nepredviđenih situacija, nalazi u blizini Cottage Hospital koja je proglašena jednom od najboljih američkih bolnica.
 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.