KRŠI TRADICIJU

Meghan bi ovom odlukom mogla naljutiti fanove: Evo gdje planira roditi!

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
10.04.2019.
u 14:13
Britanski mediji tvrde da kraljevski par uopće ne planira "tradicionalni" izlazak s djetetom ispred bolnice nakon porođaja, pa zbog toga Meghan i Harry nikako ne žele da se dijete rodi u bolnici St Mary's gdje je rađala Kate Middleton
Pogledaj originalni članak

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle odlučila je roditi kod kuće, piše Daily Mail. Tako će lijepa trudnica prvo dijete uz pomoć babice donijeti na svijet isto kao i kraljica Elizabeta. 

Naravno bolnice nisu u potpunosti isključena opcija, jer je vojvotkinja starija od 35 godina zbog čega joj je povećan rizik od prijevremenog poroda. 

No njezin prijatelj tvrdi je zdrava i u iznimno dobrom fizičkom stanju. Svakodnevno trenira jogu i trudnoća joj do sada nije stvarala prevelike probleme.

Bivša glumica navodno neće koristiti sredstva za ublažavanje boli ako rodi kod kuće, a njezin suprug, princ Harry bit će stalno uz nju.  

Britanski mediji tvrde da  kraljevski par uopće ne planira "tradicionalni" izlazak s djetetom ispred bolnice nakon porođaja, pa zbog toga Meghan i Harry nikako ne žele da se dijete rodi u bolnici St Mary's gdje je rađala Kate Middleton, jer žele izbjeći probleme s fotografima, obožavatelje i gužvu.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.