PONOSNI TATA

Mateo Kovačić objavio dosad neviđene fotografije s krštenja sina Ivana

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
03.08.2021.
u 17:51
Krštenje je bilo prije tri tjedna, a Mateo je danas otkrio da je bilo u Zadru. - Proslava Ivanova krštenja s našom obitelji i prijateljima - napisao je Mateo pokraj fotografija na kojima su i njegov suigrač iz reprezentacije Luka Modrić sa suprugom Vanjom.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš londonskog Chelseaja i hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić (27) na instagramu je objavio dosad neviđene fotografije s krštenja svog sina Ivana, kojeg je dobio u braku sa suprugom Izabel (28).

Krštenje je bilo prije tri tjedna, a Mateo je danas otkrio da je bilo u Zadru.

- Proslava Ivanova krštenja s našom obitelji i prijateljima - napisao je Mateo pokraj fotografija na kojima su i njegov suigrač iz reprezentacije Luka Modrić sa suprugom Vanjom.

Foto: instagram

Foto: instagram

Izabel Kovačić na dan krštenja na Instagramu je objavila fotografije na kojima se moglo vidjeti da je proslava bila uz more te da im je svirao saksofonist. Izabel je također podijelila snimku na kojoj se vidi raskošno uređen prostor, a prevladavale su neutralne boje kao i prozirna ploča s Ivanovim imenom i datumom krštenja koja je ukrašena cvijećem.

Luka Modrić također je podijelio snimku s malim Ivanom, te napisao kako je on "ponosni kumašin".

Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim selima u kojoj  su se i vjenčali 2017. godine nakon dugogodišnje veze, a u listopadu prošle godine postali su roditelji sina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.