MALO PO MALO

Marijana Mikulić pokazala kako napreduju radovi na kući: 'Od štednjaka sam miljama daleko'

Marijana Mikulić pokazala kako napreduju radovi na kući: 'Od štednjaka sam miljama daleko'
07.10.2022.
u 11:24
Glumica je u srpnju otkrila pratiteljima da je sa suprugom postala vlasnica kuće. Suprug i ona prije kupnje kuće na kredit, prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) podijelila je s pratiteljima kako napreduju radovi na novom domu. Prema fotografiji koju je podijelila, u četvrtak je radila na kuhinji, a u opisu je napisala da je "daleko od štednjaka". 

"Od štednjaka sam još miljama daleko", napisala je uz fotku glumica.

Foto: Instagram

A prije fotografije stanja kuhinje, podijelila je fotografiju štednjaka "o kojem sanja" te je upitala pratiteljice je li jedina u tome. 

"Jel ima još žena koje, umjesto o cipelama, sanjaju o ovakvim štednjacima?", napisala je.

Foto: Instagram

Podsjetimo, glumica je u srpnju otkrila pratiteljima da je sa suprugom postala vlasnica kuće. Glumica je tada objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Suprug i ona prije kupnje kuće na kredit, prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina. Od kolovoza pokazuje pratiteljima kako napreduju radovi na novoj kući. 

"Neprikladno opremljena, ali kad sam krenula nisam mogla stati! Otkrila sam razbijačicu u sebi, novi talent, nova strast. Jedno je sigurno, takva savršena antistres terapija, da mislim da me se moj izvođač neće riješiti ni kada završi radove kod nas", napisala je tada.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.