misteriozni muškarac

Maja sve zbunila: 'Dogodila se ljubav, ali ne ona o kojoj pišu'

Foto: Instagram
Maja sve zbunila: 'Dogodila se ljubav, ali ne ona o kojoj pišu'
09.09.2016.
u 11:01
Pjevačica je progovorila o misterioznom muškarcu koji je tetovirao prvo slovo njezinoga imena na svoju ruku. Objasnila je da je on čuva i da je on njezina desna ruka
Pogledaj originalni članak

Iako se nedavno pisalo o vezi, pa čak i zarukama Maje Šuput (36) i njenog asistenta Marka Matića, čini se kako ta priča pada u vodu. Pjevačica je iznenadila svojim odgovorom te se osvrnula na osobu koja je slovo njenog imena tetovirao na ruci.

- Čovjek koji mene čuva, sa mnom je sedam godina, on mi je bio i još uvijek je desna ruka za sve. On je iz ljubavi i poštovanja prema meni istetovirao slovo M na ruci, a onda znaš da to mora prerasti u ljubav. Kad s nekim provodiš svaki dan, to mora malo otići iz te ljušture poslovnog. Desi se ta neka ljubav, e sad, to ne mora biti ta ljubav o kojoj svi pišu - izjavila je Maja za Dnevnik.hr.

Šuput se do sad povezivalo s Matićem kojeg je u siječnju angažirala kao asistenta. Ona je na Instagramu često objavljivala fotografije na kojima izgledaju vrlo prisno.

- Backstage situation. Ruka koja me čuva posljednjih 7 godina. Kad je istetovirao M na ruku da mi dokaze svoju odanost i vjernost zakleli smo se na vječnu ljubav - napisala je prije mjesec dana ispod fotografije na kojoj pokazuje tetoviranu ruku nepoznatog muškarca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.