Kakva fotka!

Maja Šuput se modno uskladila s Nenadom i Bloomom koji je opet glavna zvijezda: 'Zasjenio vas je'

Maja Šuput se modno uskladila s Nenadom i Bloomom koji je opet glavna zvijezda: 'Zasjenio vas je'
20.04.2022.
u 20:42
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (42) na svom je Instagram profilu objavila objavila obiteljsku fotografiju s odmora na kojoj je pozirala sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim.

Fotografija je nastala u Istri, točnije u Rapcu gdje su otputovali povodom uskršnjih blagdana. Za fotografiju su se modno uskladili u trendi balonere, a pratitelji su im uputili brojne komplimente. ''Koja dobra fotka'', ''Slatki'', ''Predivna mala obitelj'', ''Divni, dragi ljudi'', ''Najljepše dijete na svijetu'', ''Sve stane u jednu riječ- vrh'', ''Srce slatko. Zasjenio vas je'', ''Modno usklađeni'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Maja i Nenad nedavno su krstili malenog Blooma. Pjevačica je na svom Instagram profile objavila fotografije i otkrila da su sina krstili u crkvi sv. Kirina koja se nalazi na zagrebačkom Pantovčaku. "Sveto Krštenje. Bloom Tatarinov 19. 03. 2022.", napisala je Šuput uz seriju fotografija. Krsna kuma malenom Bloomu bila je Majina prijateljica Katarina Kolar koja joj je i menadžerica. Bloom je sredinom ožujka proslavio prvi rođendan, a Maja je dio atmosfere s proslave podijelila s pratiteljima. Proslava se odvila u jednom zagrebačkom restoranu, a prostor je bio ukrašen balonima i plišanim medvjedima. Voditeljica ''Plesa sa zvijezdama'' rijetko se odvaja od bebe, a Bloom s roditeljima stalno putuje, dok Maja brižno objavljuje gotovo svaki novi napredak svog sina te je jako ponosna na njega.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.