ODMOR U ITALIJI

Maja Šuput hvali se obiteljskim provodom u Veneciji, ispod jedne fotografije javila joj se i Ella Dvornik

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
09.08.2021.
u 19:58
Pjevačica Maja Šuput (41) na društvenim mrežama podijelila je fotografije iz Venecije gdje se trenutno nalazi sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, a najviše pažnje je ukrala fotografija na kojoj Nenad u naručju drži malenog.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (41) na društvenim mrežama podijelila je fotografije iz Venecije gdje se trenutno nalazi sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, a najviše pažnje je ukrala fotografija na kojoj Nenad u naručju drži malenog Blooma.

-Tagiraj frenda/icu koji se ovako raduje aperitivu- napisala je Maja u opisu fotografije gdje maleni Bloom gleda u čašu s pićem.

Objava je ubrzo skupila gotovo 18 tisuća lajkova i mnoge komentare, a javila se i Ella Dvornik koja je u komentar napisala ime svoje kćeri Lumi.

Foto: instagram

"Koje predivno dijete", "Jao kako je sladak", "Preslatko dijete"- samo su neki od komentara ispod fotografije.

Pjevačica je objavila još nekoliko fotografija iz Venecije, na jednoj pozira sama, dok na drugoj u naručju drži malenog Blooma, a oboje su pozirali sa šeširima.

Foto: instagram

Obitelj Tatarinov ove godine ima zgusnut raspored, pa tako između Majinih svirki vikendom svaki slobodan trenutak koriste za putovanja i zajednički odmor. Prije Venecije obitelj je posjetila Opatiju i Hvar, a nedavno je uživala u godišnjem odmoru u Turskoj, u luksuznom resortu D Maris Bay. 

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja je svoje obožavatelje svakodnevno izvještavala kako se Bloomu sviđa u resortu i kako je uživao u putovanju zrakoplovom.

Također, nedavno su se družili i s Majinom kolegicom Ninom Badrić (49) na Hvaru, a pratitelje su oduševile fotografije na kojima je Nina pozirala s Bloomom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.