NA SEVERININOM KONCERTU

Ljuba ima samo sedam godina i doveo je do suza publiku u Splitu

Ljuba ima samo sedam godina i doveo je do suza publiku u Splitu
20.11.2019.
u 18:30
Ljubomir Ljuba Stanković imao je šest godina kada je pobijedio u showu “Pinkove zvjezdice”, a njegovi nastupi na YouTubeu imaju milijune pregleda, pa tako samo izvedba pjesme “Živim da te volim” ima više od šest milijuna pregleda.
Pogledaj originalni članak

Tko je dječak koji je na Severininu koncertu u Spaladium Areni rasplakao mnoge svojom izvedbom “Cesarice”, pitali su se mnogi nakon nastupa. Dječak čarobnog glasa je sedmogodišnji Ljubomir Ljuba Stanković s kojim je Severina surađivala kada je radila pjesmu “Tutorial”, a ovaj glazbeni genijalac bio je i zvijezda spota za istoimenu pjesmu.

– Predivno i neuobičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili s njim izvedem “Tutorial” – izjavila je Severina nakon snimanja spota. Ljuba je svoj glazbeni talent široj javnosti predstavio u showu “Pinkove zvjezdice” u kojem je na kraju i pobijedio, a nakon završetka tog natjecanja rekao je da je jako tužan.

– Svugdje me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja najviše volim pjevati, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao moji su prijatelji i jako mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako – izjavio je za medije Ljuba. U sezoni prije u showu je kao natjecateljica sudjelovala njegova sestra Marina koju je Ljuba bodrio na svakom natjecanju i tada se i sam htio popeti na pozornicu i zapjevati.

– Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, da joj čestitam i da otpjevam neku pjesmu. Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu, plakao sam tražeći da me prijave u Pinkove zvjezdice. Mama i tata su na kraju pristali i prijavili me i zbog toga sam jako sretan – rekao je Ljuba tada.

Ljuba kaže da želi postati velika glazbena zvijezda, a čini se da je na najboljem putu da to i ostvari jer njegovi nastupi na YouTubeu imaju milijune pregleda, pa tako samo izvedba pjesme “Živim da te volim” ima više od šest milijuna pregleda. Njegov talent primijetili su i izvan regije, pa su ga tako čak i na odmoru u Italiji zaustavljali obožavatelji i molili da im nešto otpjeva. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.