Adele

Kritike podijeljene, ali ruši sve rekorde

Kritike podijeljene, ali ruši sve rekorde
21.11.2015.
u 15:48
Pogledaj originalni članak

Čekanje je gotovo. Jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica Adele u petak je izdala svoj treći album "25", koji je prije mjesec dana najavila singlom "Hello", čiji je spot dosad na YouTubeu pregledan 425 milijuna puta. Sudeći po prvim ocjenama, kritike novog albuma su različite. Svi vodeći svjetski mediji objavili su recenzije albuma. Daily Telegraph albumu "25" dodijelio je maksimalnih pet zvjezdica, uz ocjenu kako album "nema greške, od prve do zadnje pjesme".

S druge strane The New York Times objavio je da Adele "pati od déjà vu" te da naslovi albuma po godinama "ne odaju dojam o radikalnim promjenama, nego o polaganom marširanju".

Bez obzira na kritike, publika je i dalje naklonjena Adele. Singl "Hello" na prvom je mjestu s obje strane Atlantika, a album "25" ima najviše prednarudžbi na online servisu Amazon u povijesti. Tako je na toj listi prestigao prvi album grupe Take That, ali i prvi album Pink Floyda nakon stanke od 20 godina. Pravi rekordi u prodaji se tek očekuju. (sam)*

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.