Za 3. rođendan

Kraljevska obitelj objavila rijetku fotografiju princa Louisa

Kraljevska obitelj objavila rijetku fotografiju princa Louisa
23.04.2021.
u 16:42
Pogledaj originalni članak

Kraljevska obitelj objavila je na zvaničnim profilima "Kessington Royals" na društvenim mrežama fotografiju princa Louisa u čast njegovog trećeg rođendana.

Novu fotografiju snimila je Kate Middleton, a iz kraljevske obitelji kazali su da je vojvotkinja "uhvatila" svog sina upravo na odlasku u vrtić Willocks u Londonu, koji također pohađa i njegova sestra princeza Charlotte.

"Odabrali su taj vrtić jer su mislili da bi to bio idealan prvi korak za obrazovanje Charlotte, a impresionirao ih je tim koji tamo radi", prenosi magazin People.

Na fotografiji mladi princ vozi bicikl, odjeven je u plavo od glave do pete, u kratkim hlačama i patikama u kombinaciji s džemperom i košuljom s ovratnikom.


U opisu objavljene fotografije piše: "Sutra tri!", čim se aludira na prinčev rođendan te je naznačeno da je fotografija nastala na prvi dan odlaska u vrtić.
Kako piše, Instyle vrtić u koji je krenuo pohađala je i njegova sestra Charlotte, a roditelji ga po semestru plaćaju do 8.000 KM, ovisno o dobi djeteta i kurikulumu koji prate. Tradicija pohađanja privatnih vrtića započela je s Williamom, na čemu je insistirala njegova majka Diana.

Louisova fotografija nastavlja tradiciju palače da objavljuje novu fotografiju za njegov rođendan, a vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su objavili slične fotografije za Louisov prvi i drugi rođendan.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.