U SPOMEN

Kolinda Grabar - Kitarović otkrila zašto je na utakmici nosila košulju brenda Louis Vuitton: Hvala mu na poklonu

Kolinda Grabar - Kitarović otkrila zašto je na utakmici nosila košulju brenda Louis Vuitton: Hvala mu na poklonu
29.11.2022.
u 08:24
Ova muška košulja je iz prošlogodišnje linije, a kreirao ju je dizajner Louis Vuittona i Off-Whitea Virgil Abloh, koji je nažalost preminuo prošle godine
Pogledaj originalni članak

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović sinoć je pratila utakmicu između Brazila i Švicarske na SP-u u nogometu i na tribinama se pojavila u muškoj košulji crveno-bijelog kockastog uzorka s potpisom luksuznog brenda Louis Vuitton. Kolinda Grabar - Kitarović nakon utakmice je objasnila zašto je jučer odabrala baš ovaj brend.  

- U spomen na legendarnog dizajnera Virgila Abloha, velikog zaljubljenika u #Hrvatsku i #Vatrene, koji je preminuo točno na današnji dan prije godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu - napisala je na Instagramu.   

Ova muška košulja je iz prošlogodišnje linije, a kreirao ju je dizajner Louis Vuittona i Off-Whitea Virgil Abloh, koji je nažalost preminuo prošle godine. Virgil je bio zaljubljenik u našu nogometnu reprezentaciju, a ova muška košulja koja podsjeća na dizajn naših dresova, imala je cijenu od 9821 kunu kada se prvi put pojavila u prodaji. U međuvremenu je rasprodana i nema je više na službenim stranicama ove modne kuće, ali može se kupiti na internet stranicama poput The RealReal ili StockX gdje cijena ove košulje doseže i do 13 tisuća kuna.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.