NEŠTO JE ZABORAVILA

Kim Kardashian izaziva... Šetala po Miamiu u prozirnoj maciji bez grudnjaka

Foto: Instagram
Kim Kardashian
Foto: Twitter
Kim Kardashian
18.09.2016.
u 16:43
Iako često grudi pokazuje kroz duboko dekoltirane haljine i majice, ovaj put je odlučila pokazati se u malo ležernijem izdanju
Pogledaj originalni članak

Čini se da medijske pažnje nekim zvijezdama zaista nije nikad dosta. Kim Kardashian, 35- godišnja starleta, poznata je po svojim osukdim odjevnim kombinacijama u kojima gotovo ništa ne ostavlja mašti.

Poznata starleta često nas iznenadi kombinacijom na crvenom tepihu zbog koje se mnogi pitaju je li to zaista bila haljina ili je Kim zaboravila skinuti spavačicu.

No, čini se kako Kim ništa ne radi ne nepromišljeno. Voli privlačiti pažnju pokazujući svoje tijelo, a grudi su joj, čini se, u njenim očima, poseban adut.

Iako često grudi pokazuje kroz duboko dekoltirane haljine i majice, ovaj put je odlučila pokazati se u malo ležernijem izdanju.

Ipak, čini se da njoj "ležerno" ima neki drugi smisao. Uz kratke jeans hlače, ova majka dvoje djece i supruga rap pjevača Kanye Westa, odabrala je uski top bez rukava koji će upotpuniti casual kombinaciju, ali nešto je, slučajno ili namjerno, zaboravila.

Foto: Twitter

Ispod potpuno prozirne majice Kim nije stavila grudnjak pa je svima pokazala svoje grudi i bradavice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.