zabrinuta i tužna

Kći Heather Locklear tuguje na Havajima zbog svoje majke...

Foto: Instagram
Kći Heather Locklear tuguje na Havajima zbog svoje majke...
03.03.2018.
u 21:43
Ava je zabrinuta i tužna zbog majčinog mentalnog stanja, rekao je njezin prijatelj i dodao kako je jako bliska s tatom, gitaristom Richiejem Samoborom koji je predložio da što prije otputuju
Pogledaj originalni članak

Jako se uzrujala kad joj je policija uhitila majku i teško joj je zbog majčinog ponašanja, rekao je prijatelj manekenke i studentice Ave Sambore (20) za američki portal TMZ. Ava je kćer glumice Heather Locklear (56), koju je proslavila uloga u seriji 'Melrose Place', a u nedjelju je završila iza rešetaka zbog fizičkog nasilja nad svojim dečkom, građevinarom i bivšim natjecateljom motorističkih utrka Chrisom Heisserom (56). Locklear je napala i policajce kada su ju htjeli uhititi, prenosi 24sata.hr. 

- Ava je zabrinuta i tužna zbog majčinog mentalnog stanja - rekao je njezin prijatelj i dodao kako je jako bliska s tatom, gitaristom Richiejem Samoborom (58) koji se jako brine kako će na njegovu kćer djelovati stalni majčini problemi sa zakonom. On je planirao još prije da će otići s Avom na Havaje, a kad je došlo do ovog uhićenja odlučio je kako odmah trebaju otputovati.

- Brzo putovanje u raj - napisala je manekenka u objavi pokraj fotografije u badiću. Ona je studentica na privatnom sveučilištu Loyola Marymount u Los Angelesu, a do sada je odigrala dvije manje filmske uloge. Ava želi jednog dana postati redateljica i producentica, no zasada se najviše posvetila manekenskoj karijeri. 

- Volim kada su fotografije 'ukusne' jer ljudi ih proučavaju na različite načine. Često komentiraju kako su neprimjerene i previše seksualizirane, ali kad ne bi razmišljali na takav način, onda ne bi to mislili - istaknula je za američki portal ET online. Dodala je kako barem jednom na dan čuje usporedbu sebe i majke. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.