SVJETSKA ELITA U DUBROVNIKU

Katy Perry i Orlando Bloom snimljeni na Stradunu u društvu slavnog milijardera, s njima je bio i Usher

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
17.08.2023.
u 08:50
Jeff Bezos na odmoru je ugostio i slavni par Katy Perry (38) i Orlanda Blooma (46) koji su u srijedu navečer snimljeni na Stradunu, a u društvu slavnog milijardera bio je i američki glazbenik Usher (44)
Pogledaj originalni članak

Iako se čini da je ove godine nešto manji broj svjetskih faca odmara na Jadranu, ili su samozatajniji, Dubrovnik je ovih dana pokazao da je i dalje hit destinacija slavnih turista. Nedugo nakon što je u Dubrovnik stigao legendarni košarkaš i jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Magic Johnson (64) u društvu supruge Cookie, grad pod Srđem privukao je i osnivača Amazona Jeffa Bezosa (59) koji je u Dubrovnik stigao u društvu zaručnice Lauren Sanchez (53) na skupocjenoj jahti Kora čija se vrijednost procjenjuje na čak 500 milijuna dolara.Bezos je na odmoru ugostio i slavni par Katy Perry (38) i Orlanda Blooma (46) koji su u srijedu navečer snimljeni na Stradunu, a u društvu slavnog milijardera bio je i američki glazbenik Usher (44).

 

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Odlično raspoložena ekipa u ležernom izdanju uživala je u šetnji starom gradskom jezgrom u društvu tjelohranitelja. Za večernju šetnju Katy i Orlando odlučili su se i modno uskladiti pa su oboje odabrali bijele kombinacije.

 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Slavna pjevačica na sebi je nosila jednostavnu bijelu kratku haljinu i ravne sandale, dok je njezin zaručnik Bloom nosio kratke hlače, majicu i košulju i papuče, a stajling je upotpunio kačketom. U nešto odvažnijem izdanju snimljen je Usher koji je uz bijele hlače iskombinirao šarenu košulju s bijelim detaljima koja je privukla veliku pozornost okupljenih. 

16.08.2023., Stradun, Dubrovnik - Katy Perry i Orlando Bloom s prijateljim medju kojima su bili i Jeff Bezos sa zarucnicom Lauren Sanchez prosetali Stradunom. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.