J LO IMA KONKURENCIJU

Kakvi trbušnjaci! Glumica pokazala da je u 53. godinu u formi života

Foto: Instagram
Kakvi trbušnjaci! Glumica pokazala da je u 53. godinu u formi života
10.11.2019.
u 14:34
Halle Berry svaki dan vježba četiri sata i pridržava se keto dijete i rezultati ovog režima su genijalni što je i pokazala fotografijom koju je objavila na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Kada se stvaraju liste hollywoodskih glumica koje imaju zanosnu figuru i u 50-ima onda je uvijek na vrhu tog popisa glumica Jennifer Lopez, ali sada joj je tu poziciju ugrozila 53-godišnja kolegica Halle Berry.

Glumica ima zavidnu liniju, a fotografija iz teretane na kojoj je pokazala trbušnjake, dokaz je da u teretani provodi puno kvalitetnog vremena. 

Foto: Instagram

- Nema boljeg osjećaja od postavljanja ciljeva i ispunjavanja istih. Jedan je od mojih ciljeva za snimanje film "Bruised" bio je da imam i trbušnjake. Danas ih napokon imam i osjećam se nevjerojatno. Budite hrabri i postavite si svoje ciljeve. Neće biti lako, ali trud će se isplatiti - poručila je Halle uz fotografiju na kojoj pokazuje savršeno istesane trbušne mišiće.

Glumica je definitivno u formi života, a to su joj kroz svoje brojne komplimente dali do znanja i brojni obožavatelji, a njih preko 425 tisuća je i  lajkalo ovu fotografiju.

Rekli su joj kako izgleda odlično i puno mlađe te su joj čestitali na vrhunskoj formi i izgledu. Njezin osobni trener Mubarak Malik kaže kako je ponosan na njen rezultat jer svaki dan vježba četiri sata i pridržava se keto dijete.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.