RAT SE NASTAVLJA

Kakav udarac su Kate i William ovim potezom zadali Harryju i Meghan

Foto: PA/Pixsell
Kakav udarac su Kate i William ovim potezom zadali Harryju i Meghan
23.08.2019.
u 12:15
Kate i William britanska javnost ne prestaje hvaliti jer su na godišnji odmor otputovali komercijalnim letom, dok su Harry i Meghan na godišnji otišli privatnim zrakoplovom.
Pogledaj originalni članak

Britanci ne prestaju prigovarati princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan zbog glamuroznog i skupog životnog stila. 

Ljuti su što vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sebe predstavljaju kao velike humanitarce i 'ekološke ratnike', a onda u osam dana odrade tri leta privatnim zrakoplovom i to plate više od 160 tisuća kuna. Za to vrijeme princ William i njegova obitelj dobili su pozitivne bodove kod britanske  javnosti jer su na svoj godišnji odmor u Škotsku otputovali komercijalnim letom. 

Na odmor u Balmoral kod kraljice Elizabete i princa Philipa William, Kate i njihovo troje djece putovali su s drugim putnicima i svoju kartu su platili 600 kuna što je puno jeftinije u  odnosu na cijelu koju su platili Harry i Meghan. 

Tako su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ovim potezom zadali udarac vojvodi i  vojvotkinji od Sussexa. Svi britanski mediji hvale Williama i Kate, a kritiziraju Meghan i Harryja koji već duže vrijeme nemaju dobar status u javnosti.

Meghan je svojim dolaskom htjela uvesti neke promjene u kraljevsku obitelj, a mnoge od tih promjena nisu se svidjele princu Williamu koji je zahladio odnos s bratom.  

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.