U AMERICI

Kakav prizor iz Miamija: Ivana Knoll podijelila zavodljivi video s plaže, a komentari pristižu sa svih strana

11.01.2023.
u 21:30
Nova objava koju je Ivana stavila na Instagram, na kojem sada ima čak 3.6 milijuna pratitelja, je video u kojem ona leži na pješčanoj plaži, a snimka je snimljena dronom i dobila je preko 228 tisuća lajkova
Pogledaj originalni članak

Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanom u Kataru otišla je u Ameriku zbog novih poslovnih suradnji. Tijekom SP-a vjerna navijačica naših vatrenih je dobila stotine tisuća novih pratitelja na Instagramu i bila je glavna zvijezda na svim utakmicama, a taj status uživa i u Americi. O tome svjedoče fotografije i video snimke koje Ivana dijeli na društvenim mrežama, a brzo su je primijetili i paparazzi u Miamiju gdje trenutno živi i snimili su je i na privatnom tulumu slavnog glumca Leonarda DiCaprija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)


Danima je privlačila pozornost javnosti jer se pojavila na tom tulumu s kojeg je kući otišla s glumcem Jamiejem Foxxom, a ubrzo je objavila i fotografiju na kojoj pozira s reperom Drakeom.  Nova objava koju je Ivana stavila na Instagram, na kojem sada ima čak 3.6 milijuna pratitelja, je video u kojem ona leži na pješčanoj plaži, a snimka je snimljena dronom i dobila je preko 228 tisuća lajkova i brojne komentare. - Savršena si. Seksi. Ti i ja na pustom otoku, a onda sam shvatio da je to san. Prelijepa si. Najljepša si žena na svijetu i svi te obožavaju - pisali su joj u komentarima njezini obožavatelji. 

Ivana Knoll pažnju privlači na svakom koraku u Americi, pa su je tako obožavatelji prepoznali i dok je bila u New Yorku, a bila je i glavna atrakcija na NBA utakmici.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.