MEGHAN I HARRY

Jedna fotografija dokaz je tko je gazda u braku ovog kraljevskog para

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
24.05.2018.
u 09:39
Stručnjaci za govor tijela pronašli su još jedan dokaz koji ide u prilog tome da je američka glumica dominantna u ovom odnosu.
Pogledaj originalni članak

Najromantičnije i najspontanije vjenčanje u kraljevskoj obitelji, tako se ovih dana opisuje dan kada su princ Harry i glumica Meghan Markle izmijenili  bračne zavjete u kapelici dvorca Windsore.  

Stručnjaci za govor tijela u njihovim pokretima i gestama prepoznali su iskrenu ljubav, a tri dana nakon vjenčanja, kada je novopečeni bračni par  došao na vrtnu zabavu u čast 70. rođendana princa Charlesa, stručnjaci za govor tijela primijetili su na jednoj fotografiji detalj koji je još jednom potvrdio tko je dominantan u ovom braku.  

Foto: Reuters/Pixsell

Dok su hodali jedno pored drugog, nakon što je Harry održao govor u čast svog oca, Meghan je položila ruku na njegova leđa iz čega su stručnjaci pročitali kako ga je ovom gestom ohrabrila da je bio odličan, ali dala je i do znanja kako ga štiti od okoline te da je on samo njen. U brojnim situacija prije braka Meghan, a sada službeno vojvotkinja od Sussexa, pokazala je tko vodi glavnu riječ u ovom odnosu.

Kada su tijekom  objave zaruka imali prvi zajednički televizijski intervju Meghan je završavala Harryjeve rečenice i upadala mu je u riječ, a da ima veliki utjecaj  na problematičnog princa Meghan je dokazala i time što ga je nagovorila da se odrekne poroka; cigareta i alkohola, te da redovito vježba i hrani se zdravo. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.