TRUMP:

Jedina zajednička stvar koju imam s Ivankom je SEX

Jedina zajednička stvar koju imam s Ivankom je SEX
24.01.2017.
u 15:15
Pogledaj originalni članak

Godine 2013. urađen je krajnje bizaran intervju s Donaldom Trumpom i njegovom kćerkom Ivankom, u kome aktualni predsjednik Sjedinjenih Država ističe da je stvar koja njih dvoje najviše povezuje – SEX!

Iako je intervju star gotovo četiri godine, on je postao osobito popularan na društvenim mrežama nakon Trumpove kandidature i u konačnici pobjede u utrci za američkog predsjednika, prenosi Slobodna Bosna. Zanimljivo je da je u isječku Trump izrazio i punu podršku Michelle Obami – koja je bila jedan od njegovih najvećih kritičara tijekom predizborne kampanje, prenosi hms.ba

U emisiji je voditeljica Wendy Williams sa slavnim biznismenom i njegovom kćerkom igrala igru pitanja i odgovora. Najprije je Trumpovu kćerku upitala: „koja ti je omiljena zajednička stvar koju imaš sa svojim ocem?“, a ona je odgovorila „ili nekretnine ili golf“.

No, kada je isto pitanje postavila Trumpu on je odgovorio: „Pa, htio sam reći seks, no ne mogu je dovoditi u neugodnu poziciju“, pokazujući na Ivanku.

Da stvar, bude gora, ova nije bio prvi put da je Trump pravio seksualne aluzije prema svojoj kćerki.

2003. godine dok je gostovao u radijskoj emisiji čuvenog voditelja Howarda Sterna, za Ivanku je rekao: „Znate li tko je jedna od najljepših žena na svijetu, a ja sam pomogao stvoriti je? Ivanka. Moja kćerka Ivanka. Ona je visoka 180 cm, ona ima najbolje tijelo“.

Također, često se spominje i Trumpove gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji 1997. godine s tada šesnaestogodišnjom kćerkom Ivankom, kada je za nju rekao: „Da nije moja kćerka, možda bih izlazio s njim“.

Tu su dakako, brojne fotografije i snimci koji svjedoče o prisnosti Donalda Trumpa sa svojom kćerkom koja, najblaže rečeno, nije baš karakteristična za odnos oca i kćerke

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.