STRAVIČNA PROŠLOST

Ispovijest najseksi kriminalca: 'Dijete sam ovisnika, moj je otac ubojica'

Foto: Profimedia
Ispovijest najseksi kriminalca: 'Dijete sam ovisnika, moj je otac ubojica'
01.10.2019.
u 15:15
Na podcastu Chelsea Grayson progovorio je o teškom djetinjstvu koje je imao, ali i o vremenu provedenom u zatvoru.
Pogledaj originalni članak

Jeremy Meeks poznat je kao najseksi kriminalac koji svoj privatni život unatoč nenadanoj slavi drži dalje od radoznalih pogleda.

Ipak, na podcastu Chelsea Grayson "What's Your Water" progovorio je o teškom djetinjstvu koje je imao, ali i o vremenu provedenom u zatvoru. Odrastao je uz bande, kao dijete ulice još od svoje 15. godine.



 

- Ja sam dijete heroinskih ovisnika. Djetinjstvo je bilo vrlo mračno i ružno, a u takvim okolnostima moraš brzo odrasti. Moj otac je ubio najbolju prijateljicu moje majke kad sam imao samo devet mjeseci. Mi smo pobjegli od njega, a ona je bila jedina koja je znala gdje se skrivamo - ispričao je Jeremy.

- 18 mjeseci u zatvoru prvi susjed mi je bio Charles Manson, a ni jednom kad sam izašao, nisam se riješio tog zatvorskog mentaliteta. Bilo je teško, a spasio me razuman sudac koji mi je smanjio kaznu i danas sam potpuno drugačiji čovjek - zaključio je Meeks za kojeg je svijet saznao 2014. godine kada je u javnost dospjela njegova fotografija iz zatvora.



 

Ponude za posao manekena nisu prestajale stizati, kao i one ljubavne. Na njega je oko bacila kćer milijardera Philipa Greena, Chloe, s kojom ima sina, ali njihova se veze raspala prije dva mjeseca. Najzgodnijeg kriminalca, afera s poznatom nasljednicom stajala je prvog braka. Meeksova supruga Mellisa saznavši za aferu medijima je samo rekla da je ona još uvijek u braku s Jeremyjem.

Kada se Meeks vratio kući s odmora koji je proveo u zagrljaju Chloe Green, supruga ga je dočekala ispred kuće nimalo dobre volje i izjavila kako je njezin brak propao te tražila razvod. - Za mene je ovo neoprostivo i svijet mi se srušio. Kada je došao s puta ponavljao mi je kako me nije zaslužio i bilo mu je žao zbog načina na koji sam sve doznala. Složili smo se kako je razvod jedino rješenje – izjavila je za Daily Mail Mellisa. S Melissom Meeks ima dvoje djece.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.