Već godinama planiraju

Indira Levak s Halidom Bešlićem snimila pjesmu 'Iskra'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Indira Levak s Halidom Bešlićem snimila pjesmu 'Iskra'
02.05.2021.
u 20:23
Pogledaj originalni članak

Osim što je gledatelji trenutno mogu pratiti u žiriju popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato - All Stars' na Novoj TV hrvatska pjevačica se sprema za nastup na CMC festivalu koji će se održati početkom lipnja u Vodicama. Ovih je dana s dobrim prijateljem, bratom kako ga zove, Halidom Bešlićem snimila je pjesmu 'Iskra', koju će zajedno izvesti.

'Već godinama Halid i ja govorimo o duetu, no nikako se nije dogodila prava pjesma, do sada. Na veliku radost i sreću, kada smo Branimir i ja napisali "Iskru", znali smo da je to ta pjesma koju ću otpjevati s mojim bratom Halidom. On mi već godinama zamjera što ga nisam pozvala da zajedno otpjevamo 'Gukni golube', koju uistinu voli. Govorila sam mu: Pričekaj, doći će naša pjesma! I to se sada dogodilo', izjavila je Indira Levak za Slobodnu Dalmaciju.

Dodaje kako je za nju Halid legenda i da joj je gušt s njim raditi, pjevati i družiti se. 'Na svim mojim koncertima, kao i na privatnim druženjima, čut ćete kako izvodim Halidove hitove. Kada nastupam s tamburašima obavezno pjevam njegove pjesme uz koje smo svi odrasli, voljeli, živjeli. Mogu vam najaviti da ću sigurno u budućnosti snimiti i tamburaški album s pjesmama za dušu jer tambura je oduvijek u mom srcu', otkrila je Indira.

S pandemijom se, ističe, nosi kao i svi ostali, prilagođava se situaciji i nada se da će sve vezano uz pandemiju uskoro biti prošlost. 'Teško mi pada razdvojenost od dragih ljudi, fali mi zagrljaj s prijateljicom kad se nađemo, bezbrižni izlasci, putovanja… Više nikada neću propuštati niti jednu priliku za druženje, za uživanje u životu kakav smo uzimali zdravo za gotovo', poručila je Indira.

'U ovoj pandemiji spasilo nas je što Miro i ja imamo proizvodnju namještaja Indira Levak Dizajn i sprava za vježbanje Kolosem, tako da smo stalno bili u pokretu, zaokupljeni poslom. I snimanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato - All Stars' bilo je nešto 'staro normalno'. Snimali smo u skladu sa svim mjerama, ali smo se ipak imali prilike podružiti, uživati u odličnim transformacijama koje će i vas oduševiti. Sve je to jako dobro psihički utjecalo na mene u ovom izazovnom razdoblju', priznaje. Planira se cijepiti što prije samo da se sve vrati na staro i da može napokon održati koncerte, vidjeti publiku i njihove osmijehe bez maska i distance. Kad pandemija jednom prođe planira održati maratonski koncert. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.