ČESTO SU SE DRUŽILI

Igor Kojić više ne prati Severinu, ali na Instagramu prati njezinu poznatu prijateljicu

Foto: Instagram
Igor Kojić više ne prati Severinu, ali na Instagramu prati njezinu poznatu prijateljicu
12.07.2021.
u 20:04
Bračni par odlučio je prekinuti prijateljstvo na Instagramu, a Kojić je na Instagramu počeo pratiti prijateljicu svoje supruge...
Pogledaj originalni članak

Severina i Igor Kojić prestali su pratiti jedno drugo na Instagramu, a suprug hrvatske pjevačice nedavno je s ove društvene mreže izbrisao i njihove zajedničke fotografije. Ali na popisu ljudi koje još uvijek prati na Instagramu je i Iva Todorić, bliska prijateljica njegove supruge Severine.

Na Instagramu se Ivin profil zove srculence. Nije poznato jesu li Iva i Severina i dalje bliske kao prije godinu dana, ali u vrijeme kada su bile nerazdvojne Iva je bila uzvanica na Severininom i Igorovom vjenčanju u Beogradu.

Foto: Instagram

S druge strane Severina je javno podržala Ivu u kampanji "Spasimo Agrokor zajedno" i tada je svoje pratitelje i obožavatelje pozvala da daju podršku radnicima Agrokora kako ne bi dobili otkaze. Zajedno su pjevačica i kći Ivice Todorića slavile rođendane i družile se, a sada već duže vrijeme nisu viđene zajedno, a ove godine izostala je i Severinina čestitka Ivi povodom rođendana, a dosad joj je svake godine čestitala na društvenim mrežama.

Misterij je još uvijek i bračni status Severine i Igora i iako se već skoro godinu dana šuška o njihovom razvodu službene potvrde još uvijek nema. Severina se sasvim posvetila borbi za skrbništvo nad sinom kojeg je dobila u vezi s poduzetnikom Milanom Popovićem, a Igor se posvetio svojoj karijeri nogometnog menadžera.

Ovaj vikend igor je podijelio i fotografiju na kojoj je u društvu sa Zdravkom Mamićem s kojim se sreo u Mostaru i uz fotku objavio je poduži status u kojem je nahvalio Mamića i zahvalio mu na savjetima koje mu je dao prilikom ovog druženja koje je kako se kasnije ispostavilo bilo poslovnog karaktera.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.