NA INSTAGRAMU

Igor Kojić otputovao na more i pokazao s kim se druži

Foto: Instagram
Igor Kojić otputovao na more i pokazao s kim se druži
22.06.2021.
u 14:07
Igor Kojić na društvenim mrežama objavio gdje i s kim provodi vrijeme.
Pogledaj originalni članak

Suprug popularne pjevačice Severine, nogometni menadžer Igor Kojić na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju druženja iz Kotora. „Đe si kumeee! To je jedna familija“, napisao je u opis, a na fotografiji se nalazi s dva muškarca.

Foto: Instagram

Pjevačica ovih dana objavljuje fotografije iz Dubrovnika, gdje je posjetila izložbu junakinja i tragičarki Starog i Novog zavjeta, i iz Zagreba. Iako se ovaj bračni par još uvijek prati na društvenim mrežama te nisu obrisali prethodno objavljene zajedničke fotografije, par u posljednjih godinu dana nije podijelio nove zajedničke trenutke.

Podsjetimo, poznata pjevačica i nogometni menadžer vjenčali su se 2015. godine, a kraljica estrade je tada pokazivala veliku sreću. Par se često zajedno pojavljivao u javnosti, a od kad je Severina tijekom lockdowna napustila njihovu kuću i sama se vratila u Zagreb počela su šuškanja o problemima u braku ovog para.

Kojić je u travnju ove godine viđen u Zagrebu te se tada šuškalo da je došao uoči Severininog rođendana te da par radi na poboljšanju odnosa. Oni nikada nisu komentirali događanja u svom privatnom životu i eventualno postojanje kakvih problema.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.