13. kolovoza

Humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona u Tomislavgradu

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Humanitarni koncert Marka Perkovića Thompsona u Tomislavgradu
09.08.2016.
u 20:51
Pogledaj originalni članak

Humanitarni koncert hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona, koji je prošle godine zbog nevremena odgođen, održat će se 13. kolovoza na platou iznad Duvanjske bazilike u Tomislavgradu.

- Prihod od prodaje ulaznica bit će namjenjen za liječenje četvero djece s područja Hercegbosanske županije u inozemstvo, izgradnju i dovršetak jedne obiteljske kuće, pomoć u realizaciji već izgrađenog skladišta za Duhovno–humanitarnu udrugu „Kap ljubavi“, a u planu i donacija za rekonstrukciju Vodotornja u Vukovoru - istaknuo je fra Josip Mioč, organizator koncerta, javlja Fena.

Prošle se godine, prije koncerta, prodalo oko 5500 ulaznica koje je bilo moguće vratiti, a organizator je ostavio i mogućnost  da se mogu zamijeniti s ovogodišnjim ulaznicama.

Ono što nije vraćeno ili zamjenjeno uloženo je u opremanje kabineta informatike u Osnovnoj školi Ivan Mažuranić u Tomislavgradu, a nešto je dobio i kabineta u srednjoj školi.

Inače, na koncertu će Thompson izvesti pjesmu ‘Duvanjsko polje nažimlje grudi’, rađenu po tekstu franjevca Jakova Bubala.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.