UŽIVA U TRUDNOĆI

Hana Huljić u šetnji Venecijom otkrila još veći trudnički trbuščić

Hana Huljić u šetnji Venecijom otkrila još veći trudnički trbuščić
28.04.2022.
u 10:04
Glazbenica je nasmijana pozirala za fotografije dok se prošetala gradom. Iako na fotografijama ne ističe svoj trudnički trbuh, na jednoj ga ipak nije uspjela sakriti
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Hana Huljić (31) je podijelila je nekoliko fotografija s putovanja u Veneciju, od kojih je jedna otkrila i sve veći trudnički trbuščić koji se i dalje trudi sakriti.

Hana je nasmijana pozirala za fotografije dok se prošetala Venecijom. Iako na fotografijama ne ističe svoj trudnički trbuh, na jednoj ga ipak nije uspjela sakriti. Mnogi su ispod objave komentirali da izgleda predivno i da blista.

 

 

Mladu glazbenicu smo nedavno vidjeli na velikoj proslavi Severininog 50. rođendana kada je zablistala u točkastoj haljini i vidio joj se poveći trbuh.

 

 

Na proslavi je trudnički trbuščić sakrila ispod lepršavog materijala, a to je pokušala i u Veneciji kada je za šetnju odabrala udobnu odjeću.

Prisjetimo se, Hana bi prvo dijete trebala roditi početkom ljeta, a njen suprug Petar Grašo (46) je svojedobno otkrio i kako se osjeća kao budući otac.

- Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se - zaključio je Grašo za Story.rs.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.