Premijera

Han nije bio solo, a princeza psovala kao kočijaš

promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
promocija
15.12.2015.
u 13:47
Svi glavni likovi bili su na premijeri 'Ratova zvijezda: Sila se budi' u Los Angelesu. Harrison je došao sa suprugom Calistom, a Carrie se nije ponašala kao princeza
Pogledaj originalni članak

Sinoć je u Los Angelesu bila svjetska premijera najočekivanijeg filma godine. Na crvenom tepihu ispred kina pozirale su sve glavne zvijezde filma 'Ratovi zvijezda: Sila se budi'.

Harrison Ford (73) došao je sa svojom suprugom Calistom Flockhart (51), a svoje bolje polovice poveli su i Steven Spielberg (68), George Lucas (71) i J. J. Abrams(49).

Carrie Fisher (59) došla je sama, ali ludorijama je zasjenila sve na crvenom tepihu. U jednom trenutku davala je i intervju pa se malo zaboravila i nekoliko puta opsovala tijekom prijenosa uživo.

Epizodu VII došli su pogledati mnogi poznati među kojima su bili Sofia Vergara, Cuba Gooding Jr., Andy Serkis, Jason Bateman, Lupita Nyongo, Max von Sydow i mnogi drugi.

Najnoviji nastavak filmskog serijala već u pretprodaji srušio je rekorde po prodaji kinoulaznica u cijelom svijetu, sa preko 6,5 milijuna zarađenih dolara. A predviđanja kažu da bi film bez problema mogao imati rekordni vikend sa zaradom od 200-220 milijuna dolara.

Ako zaradi 220 milijuna, ‘Zvjezdani ratovi’ će srušiti rekord kojeg je postavio ‘Jurski svijet’ prije samo šest mjeseci, sa zarađenih 209 milijuna dolara. Čak i ako ne uspije u tome, i dalje se mora priznati nevjerojatan uspjeh jer prosinac ipak nije mjesec blockbustera.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.