NEODOLJIVA

Haljina koju nosi Melania rasprodana u cijelom svijetu za samo 24 sata

Haljina koju nosi Melania rasprodana u cijelom svijetu za samo 24 sata
24.08.2017.
u 09:13
Haljinu španjolskog brenda Delpozo Melanija je nosila na povratku u Washington nakon posjeta New Jerseyu.
Pogledaj originalni članak

Iako je modna struka u početku bila skeptična kada je riječ o stilu odijevanja Melanije Trump, prva dama SAD-a sve više osvaja srca modnih kritičara diljem svijeta. No, svojim je stilom osvojila i cjelokupnu javnost, a posljednji je dokaz rasprodana haljina španjolskog brenda Delpozo koju je nosila na povratku u Washington nakon posjeta New Jerseyu.

Melania se i ovog puta odlučila za eleganciju, no dodala joj je retro štih – odjenula je midi haljinu voluminoznog donjeg dijela i četvrtastog dekoltea, a struk je naglasila satenskim pojasom. Nabori na haljini dodatno su naglašeni žutom i bojom šampanjca pa ovom statement modelu nije bilo potrebno mnogo modnih dodataka.

Obula je bež salonke s potpisom kultnog Manola Blahnika, čija je Melania velika obožavateljica. Iako su modni kritičari bili podijeljeni oko izbora ove haljine smatrajući da joj dodaje godine, čini se da je bila pun pogodak s obzirom na to da je rasprodana u rekordnom roku. Brojne trendseterice u tome nije ni spriječila ni njezina vrtoglava cijena – haljina se, naime, prodavala po cijeni od gotovo 15 tisuća kuna. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.