U BOLNICI

Glumica hitno prevezena sa seta u bolnicu, žalila se na jaku bol u leđima

Foto: instagram
Foto: Press Asociation/Pixsell
11.09.2021.
u 19:05
Glumica Kate Beckinsale se navodno još uvijek nalazi na hitnoj pod liječničkim nadzorom, a nije poznato je li se ozlijedila tijekom snimanja ili u hotelu u kojem boravi.
Pogledaj originalni članak

Hollywoodska glumica Kate Beckinsale (48) hitno je prebačena u bolnicu u Las Vegasu zbog ozljede leđa, prenosi PageSix.  Beckinsale se u Las Vegasu nalazi na snimanju novog filma 'Prisoner's Daughter', a u jednom trenutku se kolegama požalila da osjeća veliku bol u leđima.

Glumica se navodno još uvijek nalazi na hitnoj pod liječničkim nadzorom, a nije poznato je li se ozlijedila tijekom snimanja ili u hotelu u kojem boravi. Podsjetimo, Beckinsale se proslavila ulogama u filmovima 'Pearl Harbor' i 'Van Helsing', a u novom filmu uz nju glume i Brian Cox, Tyler Ritter te Ernie Hudson.

Dodajmo još da je glumica majka djevojčice Lily koju je dobila u braku s glumcem Michaelom Sheenom, a nedavno je otkrila da svoju kćer nije vidjela dvije godine.

Naime, prvo joj to nisu dopuštale okolnosti vezane uz pandemiju, a nakon toga je otišla raditi u Kanadu. „Dvije godine ne vidjeti svoje dijete za mene je suludo", dodala je tada glumica.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.