DRUŠTVENE MREŽE GORE!

Gledatelji ne staju s komentarima na Twitteru nakon što je Konstrakta prošla u finale Eurovizije: 'Toliko moćno'

Foto: Nderim Kaceli / ipa-agency.net
Gledatelji ne staju s komentarima na Twitteru nakon što je Konstrakta prošla u finale Eurovizije: 'Toliko moćno'
13.05.2022.
u 08:28
Nakon njenog nastupa još uvijek se nižu komentari na društvenim mrežama, a mnogi pišu kako je pravo osvježenje na pozornici Eurovizije.
Pogledaj originalni članak

Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije oduševila je Europu i ušla u finale Eurosonga. Nakon njenog nastupa još uvijek se nižu komentari na društvenim mrežama, a mnogi pišu kako je pravo osvježenje na pozornici Eurovizije.    

 

"Pobjednica ovogodišnje Eurovizije: jedna i jedina Konstrakta iz Srbije", "Žena je pokidala", "Ovo je apsolutno remek-djelo, potpora iz SAD-a", "Podsjetnik da perete svoje ruke tijekom pandemije", "Najoriginalnija pjesma na Eurosongu ikad", "Konstrakta otišla, oprala ruke i pokidala", "Uvjerljivo najbolja dosad", "Ne mogu ni objasniti koliko mi se svidio nastup Srbije. Toliko moćno iako ne razumijem nijednu riječ" pisali su fanovi ovog natjecanja u komentarima.  

 

Uz Srbiju ćemo u finalu gledati i Belgiju, Češku, Azerbajdžan, Poljsku, Finsku, Estoniju, Australiju, Švedsku i Rumunjsku.  U dvorani PaloOlimpico u Torinu gledali smo predstavnike 18 zemalja, a nastupili su Finska, Izrael, Srbija, Azerbajdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Cipar, Irska, Sjeverna Makedonija, Estonija, Rumunjska, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska, Češka. 

Za vrijeme nastupa Konstrakte, koja je bila treća po redu, publika je oduševljeno pljeskala u ritmu pjesme.  Izravni finalisti koji su glasali u ovom polufinalu su Njemačka, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo. "Velika petorku", koja već ima svoje mjesto u finalu Eurosonga, čine Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Njemačka i Francuska.

Podsjetimo, u prvom polufinalu svoje mjesto u subotnjem finalu osvojili su  Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.