Jennifer Gates uplovila u bračnu luku

FOTO Udala se kćerka Billa Gatesa: Melinda i Bill zajedno je odveli pred oltar

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
17.10.2021.
u 18:43
57-godišnja Melinda Gates svoje je probleme, baš kao i propali brak s Billom Gatesom, stavila po strani i posvetila se važnom danu za nju, ali posebice za njezinu najstariju kćer Jennifer Gates
Pogledaj originalni članak

Jennifer Gates, najstarija kći Billa i Melinde Gates udala se u subotu poslijepodne za Nayela Nassara. Svečanost je održana na veličanstvenoj ceremoniji priređenoj na 124 hektara velikom imanju Gatesovih u Westchesteru u New Yorku, navodno vrijednom 16 milijuna dolara.

57-godišnja Melinda Gates svoje je probleme, baš kao i propali brak s Billom Gatesom, stavila po strani i posvetila se važnom danu za nju, ali posebice za njezinu najstariju kćer Jennifer Gates. U luksuznoj vili pored jezera, koju su ona i Gates kupili tijekom braka i čija se vrijednost procjenjuje na 125 milijuna dolara, održano je prije koji dan slavlje, točnije djevojačka zabava za Jennifer, koja se sada udala za svog dugogodišnjeg dečka Nayela Nassara.

Kako navodi Jutarnji, mladenka je nosila vjenčanicu dizajnerice Vere Wang, a devet djeveruša bilo je odjeveno u tamno zelene haljine te su sve zajedno pozirale fotografima u romantičnom, jesenskom ugođaju prostranog imanja.

Okupljanje uzvanika počelo je oko tri popodne nakon čega je uslijedila civilna ceremonija vjenčanja. Među gostima, najraspoloženiji su bili roditelji mlade, Bill i Melinda, koji su se zabavljali, čavrljali i smijali kao da nisu nedavno razvedeni.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZZ
zozon zorule
23:59 17.10.2021.

Odveli je pred oltar? Kakav oltar, dan ranije se šerijatski udala za ovog Arapa!