fenomenalan koncert

FOTO Grašo raspjevao i rasplesao Hercegovce, uživale sve generacije!

29.07.2022.
u 19:07
Grašo je odmah na početku koncerta napravio vrhunsku atmosferu, a publika je skoro dva sata pjevala sve njegove pjesme u glas, i moge ispratila na nogama
Pogledaj originalni članak

Petar Grašo održao je sinoć u Herceg Etno selu u Međugorju fenomenalan koncert na kojem su uživale sve generacije ali i mnogobrojna dječica!

Amfiteatar Herceg Etno sela bio je pun jer nitko nije htio propustiti zabavu uz trenutno najtraženijeg pjevača u regiji, a Grašo je nakon jednodnevne odgode koncerta zbog kiše, jedva dočekao izaći pred svoje brojne hercegovačke fanove i zapjevati.

Omiljeni Dalmatinac koncert je otvorio pjesmom "Jel ti reka ko" , i nakon toga samo nastavio nizati sve svoje najveće hitove. 

Ovaj sjajan glazbenik i šarmer na sceni je u samom vrhu više od 20 godina, a osim što ga odlikuje vrhunski vokal, Grašo je autor mnogih hitova koje je pisao za druge izvođače. U posljednjih godinu dana pokorio je svojim hitovima radijske top ljestvice, a rasprodanim koncertima u Hrvatskoj i regiji oborio rekorde popularnosti.

Njegovi su nastupi odavno poznati po raskošnoj produkciji i euforičnoj atmosferi, a sinoćnja međugorska koncertna večer bila je poseba po nekoliko detalja. Petar je u jedom trenutku pozvao svu dječicu s koncerta da mu se priključe na pozornici i zapjevaju s njim, što su mališani jedva dočekali i u sljedećem trenutku pozornica je bila prepuna djece.

U popunjenom amfiteatru Herceg Etno sela, Grašo je odmah na početku koncerta napravio vrhunsku atmosferu, a publika je skoro dva sata pjevala sve njegove pjesme u glas, i moge ispratila na nogama. 

Spektakularnoj atmosferi doprinijeli su i posebnim efekti koje su priredili iz tvrtke za specijalne "Sedmo nebo". Sve je fotoaparatom zabilježio Tomo Miličević iz Foto Light studia.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.