UHVATILI JE FOTOGRAFI

Fanovi 'Seksa i grada' u šoku zbog glumice koja je starenje odlučila zaustaviti estetskim zahvatima

Fanovi 'Seksa i grada' u šoku zbog glumice koja je starenje odlučila zaustaviti estetskim zahvatima
01.09.2021.
u 14:50
Pogledaj originalni članak

Unovim nastavcima serije 'Sex i grad' gledat ćemo u ulozi Charlotte ponovno glumicu Kristen Davis koja je nedavno uhvaćena na setu serije, a mnogi fanovi misle da je pretjerala s estetskim korekcijama. Naime, Kristenino lice nam niti jedne vidljive bore, pa su mnogi obožavatelji uvjereni da je posjetila neku polikliniku i otišla na par zahvata. 

Ipak, neki su primijetili i glumicu Nicole Ari Parker koja je sjedila s njom, a ona je u seriju došla kao zamjena za Samanthu, jer je tu ulogu tumačila Kim Cattrall koja je u svađi sa svim ostalim kolegicama, te se nije željela vratiti i snimiti nastavke.

Podsjetimo, Kristen je nedavno priznala kako je nakon prestanka snimanja serije počela primjećivati kako joj ispada kosa. Nije u početku previše obraćala pažnju na to, ali kad bi se trebala pripremiti  za neki važan događaj shvatila bi da joj kosa više nije tako bujna kao prije, a kosa je uvijek bila i njezin zaštitni znak.  Kako bi joj u seriji frizura bila besprijekorna frizeri su koristili brojna sredstva koja su očito na kraju, uz stres, doveli do  ispadanja kose. 

- Profesionalci su na setu napravili čudo od moje kose ali to je na kraju imali loše posljedice. Bilo je neobično probuditi se ujutro i ne imati frizuru poput Charlotte - rekla je glumica. Prije nego što ju je proslavila uloga u "Seks i gradu"  Kristen je u Hollywoodu prolazila kroz loš period u kojem se odala i alkoholu.

- Nisam baš sigurna zašto sam počela toliko piti, možda zato što sam se htjela uklopiti. A alkohol je kao loš ljubavnik i zato mu se ne bih htjela vratiti - izjavila je jednom prilikom.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.