INCIDENT U BUDVI

Evo zašto su se potukli Tifa i Islamović i kako je završio sukob

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
Evo zašto su se potukli Tifa i Islamović i kako je završio sukob
02.01.2018.
u 10:23
Čini se da su se Alen i Tifa posvađali prije početka koncerta, pa nisu zajedno htjeli izaći na pozornicu. Pale su teške riječi i jedva su ih smirili.
Pogledaj originalni članak

Tučnjava dvojice pjevača Bijelog dugmeta Alena Islamovića i Mladena Vojičića-Tife, koji su se sukobili na novogodišnjem dočeku u Budvi, i dalje je glavna vijest medija u regiji. Novinari Blica bili su na licu mjesta i svjedočili nemilim događajima.

Čini se kako su se Alen i Tifa posvađali prije početka koncerta, pa nisu zajedno htjeli izaći na pozornicu. Pale su teške riječi i jedva su ih smirili. 

Nakon toga na scenu je prvi izašao Alen i nije se htio maknuti kad se Tifa trebao popeti. Nastavio je pjevati i čak je izvodio i pjesme koje je trebao pjevati Tifa.

Vojičić je nastavio psovati Alena, a on ga je prilikom silaska s pozornice udario glavom u čelo. Tifa mu je uzvratio šakom u rame, a veći incident spriječili su pripadnici osiguranja.

Bregović je, piše Blic, bio toliko revoltiran njihovim sukobom da ih je psovao obojicu, a zbog njihova sukoba Bijelo dugme nije ni izašlo na bis.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.