BILO JOJ JE ŽAO

Evo zašto se Meghan Markle nakon porođaja odlučila ispričati prijateljima

Foto: DPA/Pixsell
Evo zašto se Meghan Markle nakon porođaja odlučila ispričati prijateljima
16.05.2019.
u 12:30
Prošli tjedan vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle postala je majka dječaka Archieja Harrisona, a strani mediji prenose kako je uputila pismo isprike svim prijateljima iz srednje škole.
Pogledaj originalni članak

Prošli tjedan novopečena majka iz najpoznatije kraljevske obitelji Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37) ispričala se svim svojim srednjoškolskim prijateljima u pismu kojeg je poslala nakon poroda. 

Naime, dan prije nego što je Archie stigao na svijet, Srednja škola Bezgrešnog Srca u Los Angelesu obilježavala je dvadeset godina mature generacije čija je pripadnica bivša glumica Markle. Zbog rođenja sina, nije mogla prisustvovati spomenutom događaju pa je poslala pismo u kojem se ispričava bivšim kolegama zbog svog nedolaska. 

- Svi su bili razočarani jer nisu uspjeli popričati s Meghan s obzirom na sve što joj se dogodilo - otkrio je jedan bivši prijatelj.

- Bili su tako uzbuđeni što su dobili to pismo od nje. Ona je zapamćena kao netko tko je vrlo pažljiv i jako je lijepo što je takva ostala i sada kada je postala dio kraljevske obitelji - rekao je bivši Meghanin kolega za medije.

Podsjećamo, princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle u ponedjeljak 6. svibnja 2019. godine postali su roditelji malog sinčića Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora. Pokazali su ga tek u srijedu poziravši u Windsor dvorcu, a nekoliko sati kasnije malenog dječaka upoznala je i kraljica Elizabeta II. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.