NAPETOST

Eva Longoria otkrila o 'Kućanicama' ono o čemu se dugo šuškalo

Foto: PA/Pixsell
Eva Longoria otkrila o 'Kućanicama' ono o čemu se dugo šuškalo
12.04.2018.
u 16:21
Glumica je gostovala u showu Jimmyja Kimmela i pričala je o odnosu s glumicama s kojima je osam godina snimala seriju "Kućanice"
Pogledaj originalni članak

Glumica Eva Longoria gostovala je u TV showu Jimmyja Kimmela, a jedna od glavnih tema nije bila njezina trudnoća nego serija "Kućanice" koju  je snimala osam godina.  

Na pitanje postoji li šansa da se glumačka ekipa opet okupi i da se snime novi nastavci, Longoria je odgovorila: – To me svi pitaju, ali nitko iz ABC-a nije to predložio. Mislim da su 24 epizode po godini bile sasvim dovoljne i nema potrebe za novima – rekla je glumica. 

Dok se serija snimala, uvijek se šuškalo kako se Teri Hatcher ne slaže dobro s Evom, Felicity Huffman i Marcijom Cross i zato je postavljeno pitanje je li neslaganje glavnih glumaca jedan od razloga što se serija više ne snima.  

– Ne, to nije razlog – odlučno je negirala Longoria i dodala: 

– Mi smo jako dobre prijateljice. Felicity i Marcia će doći na otkrivanje moje zvijezde na Stazi slavnih. 

Međutim, nije spomenula Teri, čime je zapravo potvrdila kako se tri glumice i dalje ne slažu s Hatcher. 

Postoji nekoliko priča o tome kako tri glumice nisu podnosile Teri, ali najčešće se prepričava događaj s snimanja naslovnice Vanity Faira kada je Longoria zajedno s Marciom Cross zaprijetila urednicima kako će otići sa snimanja bude li Hatcher s njima na slici.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.