Ljubiša Samardžić

Dobro se oporavlja: Liječnici su oduševljeni glumčevom snagom

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Dobro se oporavlja: Liječnici su oduševljeni glumčevom snagom
10.12.2016.
u 21:05
Ljubiša Samardžić operiran je prije tjedan dana, a kirurška intervencija trajala je nekoliko sati. Za probleme koje je imao prethodnih mjeseci nitko od njegovih kolega nije znao
Pogledaj originalni članak

Ljubiša Samardžića (80) oporavlja se nakon teške operacije mozga, a kako saznaje srpski Alo, liječnici su oduševljeni brzinom kojom je srpski glumac ponovo stao na noge.

- Tim koji je operirao Ljubišu i oni koji su cijeli vrijeme brinuli o njemu potpuno su iznenađeni brzinom kojom se oporavio. Iako su smatrali da će duži vremenski period ostati u bolnici, to ipak neće biti slučaj. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, već je vrlo brzo postao pokretan - kažu iz Kliničkog centra Srbije, piše 24sata.hr. 

- Njegova rana zarasta baš kako su liječnici predvidjeli. On je u odličnom stanju i čak se šali s osobljem, koje o njemu brine 24 sata na dan. On bi danas ili sutra trebalo biti pušten kući, dok će mu kontrola biti za tri tjedna - dodaje izvor.

Podsjetimo, glumac je operiran prije tjedan dana, a kirurška intervencija trajala je nekoliko sati. Za probleme koje je imao prethodnih mjeseci nitko od kolega nije znao, a od trenutka kada je operiran njegova obitelj o dijagnozi nije pričala u javnosti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.